Siverek’te Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölge ayrımı yapmaksızın yeni yerleşim alanlarında üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Siverek’te Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölge ayrımı yapmaksızın yeni yerleşim alanlarında üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, ilçenin Bağlar Mahallesi okullar bölgesinde sıcak asfalt çalışmaları yürütürken, Ayvanat Mahallesi’nin yeni yerleşim alanlarında ise cadde ve sokaklarda sathi asfalt kaplama işlemleri gerçekleştiriyor. Böylece yollar modern bir görünüme kavuşturuluyor.

Belediyenin öz kaynaklarıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda da üst yapı hazırlıkları çerçevesinde PMT serimi yapılıyor.

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Fen İşleri Müdürü Sinan Öğüt, şu ifadeleri kullandı:

“Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak’ın talimatları doğrultusunda, vatandaşlarımızın mağduriyetleri göz önünde bulundurularak, belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla yeni yerleşim alanlarında ve kamu kurumlarının bulunduğu bölgelerde üst yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçe genelinde sıcak asfalt, sathi kaplama, kilitli parke taşı döşeme ve PMT serim çalışmalarımız devam ediyor.”

İlçe genelinde yürütülen çalışmalar nedeniyle mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak ve ekibine teşekkür etti.

Siverek’te Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum